23948sdkhjf

FLSmidth modtager kobberordre i Peru

FLSmidth har indgået en kontrakt med det kinesisk-ejede selskab Minera Chinalco Peru på udstyr til Toromocho-kobberminen i Morococha minedistriktet, ca. 140 km øst for Perus hovedstad Lima.
Kontrakten forventes at få en værdi af ca. 150 mio. kr. FLSmidth skal yde detaljeret ingeniør- og konstruktionsarbejde samt fremstilling og levering af udstyr, herunder to langdistance transportanlæg, syv interne transportanlæg og to fødebånd. Langdistance transportanlægget bliver en af verdens mest komplekse transportører. Det bliver 5,2 kilometer langt og får en installeret ydelse på 9 MW. Transportanlægget forløber i komplekse vandrette og lodrette kurver og kan enten forbruge eller regenerere energi alt afhængig af belastningen.

- Peru er fortsat et af de mest aktive mineralområder i verden, og FLSmidth har i mange år været til stede i landet. Det FLSmidth-ejede selskab Conveyor Engineering har leveret materialehåndteringsløsninger i Peru siden midten af halvfemserne og har stået for nogle af de største anlæg i landet. Transportløsningen som indgår i denne ordre, bygger på den mest avancerede teknologi og knowhow - og er således et af de mest komplekse transportanlæg nogensinde, udtaler administrerende koncernchef Jørgen Huno Rasmussen.

Ordren vil bidrage positivt til FLSmidths indtjening, indtil udstyret er færdigleveret ultimo 2010.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11