23948sdkhjf

L&H-Rørbyg har overtaget Herning VVS

L&H-Rørbyg A/S overtager aktiviteterne og udvider kompetencen og kapaciteten.
Med salget til L&H-Rørbyg medio november 2009 har Herning VVS styrket sin markedsposition væsentligt.

Den hidtidige ejer af Herning VVS, Bent Holm Hansen, fortsætter som hidtil som daglig leder, og han ser store perspektiver i overtagelsen:
- Salget til L&H-Rørbyg sker for at opretholde virksomhedens vækststrategi og for at udvikle virksomhedens kompetencer. Vores kunder vil fremover sikres yderligere faglighed, da de nu kan få alle deres opgaver løst samme sted.

Overtagelsen af Herning VVS er et vigtigt led i L&H Rørbygs strategi om at være en landsdækkende teknikentreprenør. Og den 1. december i år falder endnu en brik på plads, når L&H-Rørbyg etablerer en afdeling i Århus. Her bliver den første store opgave en sprinklerentreprise på det nye hospital i Skejby.

Adm. direktør Henrik Jørgensen fra L&H-Rørbyg ser meget positivt på de nye tiltag:
- Området omkring Herning har længe stået på vores egen og vores kunders ønskeliste, da det jo er et af de områder i landet, hvor der er meget udvikling og aktivitet indenfor vores kompetencefelt. Sammen med vores afdeling i Aalborg og den nye afdeling i Århus vil Herning VVS give en rigtig god dækning af hele Midt- og Nordjylland.

L&H-Rørbyg arbejder med en bred vifte af kompetencer, fra VVS, fjernvarme, sprinkling og industrirør til vedligehold og service. IL&H-Rørbyg beskæftiger ca. 340 medarbejdere fordelt på 8 afdelinger i Danmark. Virksomheden er en del af Kemp & Lauritzen koncernen, som også består af virksomhederne Kemp & Lauritzen A/S og Klimodan A/S.

Kilde: L&H Rørbyg

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062