23948sdkhjf

Ny administrerende direktør hos Liftup

Søren Elisiussen er tiltrådt som administrerende direktør hos den nordjyske virksomhed.

Omsætningen i Liftup er de seneste år steget med 35-59 procent per år, og strategiplanen for vækst i virksomheden følges dermed.

På grund af væksten har selskabets bestyrelse og direktion besluttet at tilføre nye kompetencer og erfaring. I løbet af den seneste tid har der derfor været fokus på at finde en ny administrerende direktør og valget er faldet på Søren Elisiussen. Det oplyser Liftup i en pressemeddelelse.

Søren Elisiussen kommer fra virksomheden Arcon-Sunmark, hvor han har fungeret som direktør siden april 2012. Han har en fortid fra vindmøllebranchen og har blandt andet erfaring indenfor udvikling af globale servicekoncepter samt drift af virksomheder i høj vækst.

Søren Elisiussen udtaler om fremtiden hos Liftup:

- Liftup er en innovativ virksomhed, som udvikler og markedsfører nye og banebrydende produkter indenfor det velfærdsteknologiske område. Produktprogrammet er fantastisk spændende, og Liftup har erfarne og passionerede medarbejdere, der virkelig brænder for at skabe lige muligheder for alle, hvorfor det er et privilegie at få mulighed for at arbejde i et sådant team. Jeg ser meget frem til samarbejdet og til at være en del af den rejse, vi nu skal på sammen.

Som medstifter af Liftup har den tidligere administrerende direktør, Flemming Eriksen, været en bærende del af udviklingen i virksomheden, og han har stået i spidsen for udarbejdelsen af strategiplanen. Flemming Eriksen vil forblive i selskabets ledelse, men vil fremover fokusere på innovation og nye forretningsområder. Han udtaler:

- Jeg brænder for innovation og forretningsudvikling, og det har været et privilegie at lede Liftup, som markedsfører produkter, der gør en forskel i menneskers dagligdag. Virksomheden har, som planlagt, udviklet sig fra en opstartsvirksomhed til en industrivirksomhed i hastig vækst. Med ansættelsen af Søren ser jeg frem til – igen – at kunne fokusere på at arbejde med den grundlæggende innovation.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.1