23948sdkhjf

Japans største svineproducent vælger dansk luftrensning

De restriktioner, som japanske svineproducenter er underlagt mht. udledning af ammoniak og lugt, er blandt verdens skrappeste. SKOV skal levere biologisk luftrensning til svinefarmen Gunma nord for Tokyo, der er ejet af Japans største svine-integration, Japan Agriculture (JA).
Japan har igennem de senere år været et af SKOV’s væsentligste eksportmarkeder for luftrensning. Virksomheden har nu leveret luftrensning til knap 130 stalde i Japan samt seks anlæg til fjernelse af lugt fra gødningstørringsanlæg.

- SKOV installerede det første anlæg til luftrensning i Japan for lidt over seks år siden. Vi har siden da oplevet, at de japanske myndigheder er meget professionelle i deres godkendelse og kontrol af anlæg, hvor de bl.a. måler på enkeltstoffer for at måle effekten på anlæggene, fortæller administrerende direktør Jørgen Yde Jensen, SKOV A/S.

SKOVs luftrensningsanlæg er i dag det eneste, der har en officiel godkendelse i Japan. Ud over Japan eksporterer SKOV luftrensning til yderligere fem eksportmarkeder.

- Vi ser øgede krav til miljøløsninger i Danmark, men globalt set er luftrensning endnu en lille niche. Volumen i omsætning er imidlertid grundlaget for, at vi fortsat kan satse massivt på videreudvikling af vore løsninger, og at vi opbygger en bred erfaring i drift og servicering af disse anlæg. For det danske marked er vores succes på eksporten også en sikkerhed for, at vi kan fortsætte den massive satsning på området, til trods for den stilstand vi for øjeblikket har på hjemmemarkedet, fortsætter Jørgen Yde Jensen.

Den seneste ordre omhandler leverance af luftrensningsanlæg til svine-integrationen JA Gunma, til en produktionsenhed med ca. 6.400 stipladser til slagtesvin. Produktionen foregår i fire huse med to sektioner af hver 800 stipladser pr. hus. Luftrensningsanlæggene har en kapacitet på 150.000 m3/timen pr. sektion. Yderligere ligger SKOV i forhandling om luftrensning til to gødningstørringsanlæg på samme farm.

Kilde: SKOV A/S - http://www.skov.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078