23948sdkhjf

SH-Group styrkes

SH Group har netop gennemgået et generationsskifte, og det har betydet omstruktureringer i organisationen. Virksomheden har fået tre markante profiler i front, og de arbejder hver især på at styrke et af virksomhedens tre forretningsområder.

SH Group styrkes



Der er foretaget et vellykket generationsskifte hos SH Group i Svendborg. Der er gang i forretningen, især inden for spilsegmentet og hydraulikinstallationer, skriver Fyens Stiftstidende i dag.

Ingeniør Lars Præst har været i virksomheden i 12 år og er nu tiltrådt som administrerende direktør med ansvar for spilproduktion og økonomi. Jeppe Sonne, maskinmester, har fået ansvaret for hydraulik og marketing, mens maskintekniker Morten Nielsen styrer konstruktion og produktion.

Spil og hydraulikinstallationer er der stor rift om hos SH Group. De meget store spilkonstruktioner, der anvendes i olieindustrien, er der især en massiv efterspørgsel på. Produktionen er presset til det yderste, og alt der kommer igennem sælges.

Det skaber en drøm om udvidelse, men i første omgang koncentrerer de tre nye kræfter sig om at gennemføre et succesfuldt generationsskifte.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.212