23948sdkhjf

MacArtney i brasiliansk offensiv

Den danske offshore-leverandør er klar til at etablere sig i Brasilien og tage del i det milliardstore marked, der ventes at opstå i den nye brasilianske olieindustri.
Frem mod 2013 ventes brasilianerne at investere 175 mia. dollars i udvinding af olie, og fordi olieefterforskningen i havet ud for Brasilien foregår under vanskelige forhold, er der et stort behov for at importere viden og teknologi fra andre dele af verden. Her kommer danske MacArtney Underwater Technology ind i billedet. Den danske offshore-specialist har netop ansat en brasiliansk direktør, der har til opgave at etablere et salgsselskab og et værksted derovre. Det skriver Børsen.

- På sigt skal vi også producere derovre, for regeringen og det statsejede olieselskab Petrobras vil gerne have et stort lokalt indhold i leverancerne. Og når de nye felter udvikles længere sydpå, åbner vi også der, siger administrerende direktør for MacArtney Underwater Technology, Niels Erik Hedeager, til Børsen.

Han regner med, at satsningen kan betyde en fordobling af omsætningen i Brasilien. Dermed bliver Brasilien et tiltrængt lyspunkt i offshore-branchen, der ellers har været mærket af et fald i aktiviteterne andre steder i verden som følge af den økonomiske afmatning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079