23948sdkhjf

Markant nedjustering fra DanTruck

Markedet forbedrer sig ikke så hurtigt som forventet for den danske truckproducent, som derfor neddrosler sine økonomiske forventninger til resten af året.
- DanTruck A/S må konstatere, at udviklingen på såvel det danske som det europæiske marked ikke har fulgt forventningerne. Det har forårsaget et fald i aktiviteterne for tredje kvartal mod en tidligere forventning om et stagnerende til svagt stigende niveau. Dog synes der igen at være stigende aktivitet på projektniveau, men projektprocessen er blevet væsentlig mere tidskrævende og usikker, skriver DanTruck i en fondsbørsmeddelelse.

Virksomheden meddeler, at det i særdeleshed er salg af nye trucks, der er stadigt hårdere påvirket, hvorimod man er begyndt at konstatere en bedring i service og eftermarkedsforretningen.

Til gengæld melder man om et positivt forløb af de rationaliseringer, man satte i gang tidligere på året. Her kalkulerer man stadig med at opnå de forventede besparelser og regner på den baggrund med resultatmæssig balance i 2010.

Det skuffende tredje kvartal betyder dog, at man ikke længere kan leve op til egne forventninger i hele 2009-regnskabsåret. Derfor nedjusterer man nu forventningerne og regner med en omsætning på 160-165 mio. kr. mod tidligere 200-220 mio. kr. og et underskud for hele året på 45 mio. kr.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078