23948sdkhjf

Fritz Schur kåret til årets bestyrelsesformand

For tredje gang kårede Boardnews.no årets bestyrelsesformand i Danmark. Denne gang faldt valget på Fritz Schur.
Prisen blev uddelt torsdag hos Price Waterhouse Coopers, og Fritz Schur blev belønnet for sin formandspost hos DONG Energy.

I begrundelsen for valget af Fritz Schur lød det blandt andet, at han nyder stor respekt for sin personlige integritet, holder en god balance mellem distance og nærhed i forhold til den daglige ledelse, har den fornødne tid til de enkelte bestyrelsesposter og er stærkt engageret i bestyrelsesarbejdet samt viser stor modenhed, autoritet og meget gode, faglige kundskaber på relevante områder.

Fritz Schur har været formand for bestyrelsen i DONG Energy i fire år, men er derudover ligeledes formand for betsyrelsen i Post Danmark A/S, SAS AB, F. Uhrenholt Holding A/S samt Relation-Lab Aps. Derudover varetager han bestyrelsesposter i Brdr. Klee, Center for Formidling af Naturvidenskab og Moderne Teknologi, Fonden Eventyrteatret, Kronprins Frederiks og Kronprinsesse Marys Fond samt en række bestyrelsesposter og direktørhverv i selskaber under Fritz Schur Gruppen.

Formålet med prisen er at sætte fokus på bestyrelsesformanden i virksomheder med gode økonomiske resultater, hvor bestyrelsesarbejdet har ligget på et højt kvalitetsniveau, og hvor bestyrelsesformanden har udvist god forretningsetik med fokus på virksomhedens CSR profil.

Kilde: Boardnews.no - http://www.boardnews.no

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109