23948sdkhjf

Nyt planlægningssystem skal optimere DanSteels produktion

Frederiksværk-virksomheden har indkøbt et nyt produktionsstyringssystem, der skal maksimere output og minimere indsatsen.
Steelplanner-systemet er udviklet af østrigske AIS, og dialogen med DanSteel har været i gang siden 2007. Nu er man i gang med at teste og tilrette de forskellige moduler i systemet og er herefter klar til at igangsætte første del af projektet i slutningen af året. Det skriver DanSteel på sin hjemmeside.

- DanSteel A/S’ mål for implementering af Steelplanner er at få maksimeret output fra produktionen ved på samme tid at minimere indsatsen. Lageroperationer og lageropgørelser minimeres tilsvarende. Med det nye system opnår vi bedre produktionskontrol således, at det vil give et bedre flow i afsendelse af ordrer, hvad enten det er til lands eller til vands, skriver projektkoordinatorerne Lars Meldgaard og Wicki Fersling på hjemmesiden.

Effektiviseringer vil blandt andet kunne ses på ordremodtagelse og fakturering, som begge kommer til at ske i direkte forbindelse med selve udførelsen af opgaverne.

Udfasningen af alle de nuværende systemer forventes tilendebragt i foråret 2010.

Kilde: DanSteel - http://www.dansteel.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081