23948sdkhjf

Meldgaard er vinder af dette års gyldne ambolt

JydskeVestkystens årlige erhvervspris Den gyldne Ambolt gik i år til Meldgaard Gruppen i Aabenraa. Et vellykket generationsskifte var blandt årsagerne til den fine indstilling.
Familievirksomheden Meldgaard Gruppen i Aabenraa har vundet JydskeVestkystens erhvervspris 2006, Den Gyldne Ambolt.

De vandt prisen på baggrund af en flot vækst, som familievirksomheden fra 1970 ikke mindst har skabt efter et vellykket generationsskifte. Det skriver JydskeVestkysten i dag.

Meldgaard Gruppen er vinder af Den Gyldne Ambolt 2006.Peder Meldgaard startede som selvstændig vognmand i 1970 med en enkelt mindre lastbil under navnet Aabenraa Budcentral. Dette blev starten på den virksomhed som i dag er kendetegnende som Meldgaard GRUPPEN.

1. januar 2005 blev et længerevarende generationsskifte afsluttet, hvilket betyder at virksomheden i dag ejes og drives af anden generationen som består af Henrik, Lasse og Line Meldgaard.

Virksomheden har grundet aktivitetsudvidelserne skiftet adresse flere gange i årenes løb. Fra den spæde start, der foregik på privatadressen, råder meldgaard GRUPPEN i dag over koncernbygningen med ca. 650m² kontorareal og 9000 m² lagerbygninger på adressen Askelund 10 i Aabenraa.

Pr. 7. juni 2006 har Meldgaard Gruppen fusioneret flere af gruppens selskaber til et selskab. Dermed blev Meldgaard HYDRAULIK A/S, Meldgaard HANDEL A/S, Meldgaard SILIKAT A/S, Meldgaard FODER & HOBBY A/S, Meldgaard SERVICEUDLEJNING A/S og Meldgaard ENGROS A/S lagt sammen til et.

Meldgaard Gruppen opererer i dag med de tre kerneforretningsområder; Meldgaard TRANSPORT A/S, Meldgaard MILJØ A/S og Meldgaard A/S, hvor sidstnævnte omfatter alle handelsselskaberne.

Der er i alt 410 medarbejdere i koncernen hvor ca. halvdelen af medarbejderne har deres daglige gang i Aabenraa og resten af er fordelt over resten af Danmark.

Godt 100 virksomheder kæmpede om erhvervsprisen Den Gyldne Ambolt, som Meldgaard Gruppen nu kan bryste sig af.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062