23948sdkhjf

Konflikt på Aalborg Industries afsluttet

Efter måneders forhandlinger mellem ingeniører hos Aalborg Industries og virksomhedens ledelse er der nu indgået en aftale. Dermed er konflikten og den mulige strejke, hvor 13 ingeniører ville gå hjem på fredag, afblæst.
Et væsentligt element i aftalen er en erklæring om at udvikle et nyt og resultatorienteret lønsystem med virkning fra 2007. Det skriver Ingeniørforeningen IDA i en pressemeddelelse.

- Vi ser med glæde frem til færdiggørelse af det nye lønsystem som i større grad end tidligere har fokus på det forretningsmæssige udbytte som vores kompetente og dygtige ingeniører kan bidrage til i virksomheden. Lønsystemet bygger i høj grad på noget-for-noget princippet hvilket vi håber og tror vil være til gavn for begge parter i denne sag, siger administrerende direktør for Aalborg Industries Jan Vestergaard Olsen.

Formanden for Ansatte Ingeniørers Råd i Ingeniørforeningen Leif Dyrmose er enig i perspektiverne i det nye lønsystem.

- Vi har fået en aftale, som begge parter er tilfredse med. Det er altid et godt fundament at bygge videre på. Vi mener, at aftalen giver ingeniørerne et godt afsæt for at få mere løn fremover. Med et nyt lønsystem får ingeniørerne mulighed for at opnå bonus i forhold til aftalte resultatmål, forklarer Leif Dyrmose.

Aftalen betyder at de 13 ingeniører, som kollektivt har opsagt deres stilling, nu vender tilbage til de oprindelige ansættelsesforhold.

Kilde: IDA - Ingeniørforeningen i Danmark http://www.ida.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109