23948sdkhjf

Den rigtige udsugning kan ses på bundlinjen

Ugens profil: Viden og erfaring er nøgleordene, når beskidt eller varm procesluft skal renses og samtidig forvandles til bedre økonomi.
Euro-Vent har procesventilation og energiteknik som deres kerneområde. Virksomheden har stor ekspertise indenfor metal- og maskinindustrien samt overfladebehandling.

Til metal- og maskinindustrien har man leveret anlæg til svejserøg, manuel såvel som svejserobotter, udsugning af olietåger fra bearbejdningsmaskiner, skærebordsudsugning, spånsugning og slibestøvudsugning, både med og uden varmegenvinding.

Vedrørende overfladebehandling har Euro-Vent leveret store og små anlæg til sandblæsning, metallisering samt malings- og lakindustri.

Euro-Vent er en handels- og ingeniørvirksomhed, der selv projekterer, rådgiver og udfører ventilationsløsninger, luftrensningsanlæg samt genindvindingsanlæg indenfor blandt andet ethanol.

Euro-Vent har et omfattende sortiment af brugervenlige produkter i gennemtænkt design, der kan kombineres og fungere sammen i langt de fleste industrivirksomheder. Virksomheden leverer kundeorienterede løsninger med mange års holdbarhed og fremmer derved stærke og langvarige kunderelationer.

Euro-Vents koncept har altid været bedst mulig viden og kvalitet for de penge, der investeres, et koncept der har gjort Euro-Vent til markedets mest seriøse leverandør.

Kilde: Euro-Vent - http://www.euro-vent.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085