23948sdkhjf

Nyt om navne: Bast & Co A/S udvider medarbejderstaben

Finanskrise eller ej. Det ser slet ikke så ringe ud endda hos Bast & Co A/S, der er specialister i reparation, renovering og service på produktions- og værktøjsmaskiner.
Nylig har firmaet udvidet serviceniveauet med ny konsulent i salgsafdelingen og yderligere en servicetekniker.

Med ansvar for rådgivning hos kunder fortrinsvis på Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm, er ansat Jørgen Nørgaard, som har været i branchen i stort set hele sin aktive erhvervskarriere. De seneste ni år hos en af de store aktører på markedet for handel og service af værktøjsmaskiner.

Foruden Jørgen Nørgaard er yderligere ansat servicetekniker Torben Vestergaard Nielsen, som er tilknyttet afdelingen i Vejle. Begge nye medarbejdere er "sværvægtere" rent fagligt, med mange års erfaring.

Hos Bast & Co A/S fokuseres på at levere ydelser på et fagligt højt niveau med rådgivning, service og teknisk viden.

- Det vi lover, er det vi gennemfører, og i dette koncept passer begge vore nye folk, udtaler direktør Henrik Jørgensen.

De nye medarbejdere tiltrådte 1. juli, og i de måneder Jørgen Nørgaard har været tilknyttet, har han allerede skabt mange nye kontakter og fået dannet sig et sikkert indtryk af markedet for Bast & Co A/S.

- Trods finanskrise tyder alt på, at behovet for systematisk vedligehold og service på maskinparken vejer højere end investering i nye maskiner fortæller Jørgen Nørregaard.

Han ser således meget optimistisk på de nærmeste år for denne branche.

Kilde: Bast & Co. - http://www.bastogco.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079