23948sdkhjf

Terma indgår samarbejde med maskinfabrik

Den københavnske maskinfabrik Kvisgaard har indgået en langsigtet aftale med Terma.
Samarbejdet mellem de to virksomheder er vokset betragteligt i de seneste tre år. P.t. inkluderer samarbejdet leverance af en række komponenter til flere af Termas forretningsområder, og i fremtiden er det meningen, at der skal ske en endnu mere målrettet udvikling af emner i aluminium, titanium, stål og andre specialopgaver.

- Vores samarbejde med Terma er et glimrende eksempel på god synergi. Vi har fået omfattende know-how, når det gælder dokumentationskrav inden for produktion af emner til forsvarsbrug. Terma har en partner, som bidrager med omfattende viden inden for det detaljerede design af strukturer til fx elektronstråle-svejsning, som kun en håndfuld virksomheder i Danmark mestrer, siger direktør Kim Kvisgaard.

- For nylig opkøbte Kvisgaard en virksomhed, der er specialiseret i forarbejdning af avancerede aluminiumsemner. Det skete med en forventning om, at samarbejdet med Terma fortsat vil vokse, fx som et resultat af Termas involvering i F-35 JSF-programmet, som vi også ser et interessant potentiale i på langt sigt, tilføjer Kim Kvisgaard.

- Tætte, langsigtede strategiske partnerskaber med nøgleleverandører bliver stadig vigtigere for Terma i de kommende år. Vi har en international vækststrategi, der kræver øget samarbejde med partnere og leverandører, der kan bidrage til Termas vækst og udvikling med deres ekspertise, siger vice president strategic marketing, Jørn Henrik Levy Rasmussen.

Kilde: Terma - http://www.terma.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094