23948sdkhjf

Fusion skaber landets største stål- og teknikgrossist

Efter lidt over et år med fælles ejer, samles LMG Lemvigh-Müller og Louis Poulsen El-teknik i én virksomhed under navnet Lemvigh-Müller fra nytår.
Med knap 1.900 medarbejdere og en årlig omsætning på næsten 7 mia. kroner, bliver Lemvigh-Müller totalt set landets mest betydende stål- og teknikgrossist. Det åbner en lang række interessante perspektiver for kunderne.

- Vi vil fremover være i stand til at tilbyde et totalt teknisk sortiment, der er målrettet den fremtidige udvikling i hele installations- og byggebranchen, hvor vi i stigende grad ser el, VVS og ventilation gå fra at være adskilte systemer til at hænge sammen i mere intelligente løsninger, lyder det fra ledelsen i Lemvigh Müller.

Ledelsen pointerer samtidig, at fusionen skaber helt nye muligheder for at indgå i et endnu tættere og bredere samarbejde med kunderne inden for industrien, energisektoren og den offentlige sektor i et værdiskabende partnerskab, der også omfatter logistik, effektivisering af indkøb samt elektronisk samhandel.

- Målet med sammenlægningen er ikke at reducere i antallet af medarbejdere, som i forvejen løber ekstra stærkt som følge af den positive markedsudvikling, vi alle oplever. Vi vil tværtimod tage det bedste fra de to hidtidige virksomheder og fremover bruge vore samlede ressourcer og kompetencer på en endnu mere effektiv måde for at skabe en dynamisk og beslutningsdygtig organisation med kunden i fokus. Selvom vi skifter navn, vil du derfor fortsat kunne forvente at tale med de samme medarbejdere, fortæller det fra ledelsen Lemvig Müller.

I forbindelse med den forestående sammenlægning er der udnævnt en ny direktion. Som Adm. Direktør er udnævnt Morten Jørgensen.

Morten Trolle, der hidtil har været adm. direktør for Lemvigh-Müller A/S bliver direktør med ansvar for indkøb, logistik og produktion. Direktør Jan Meldgaard får ansvaret for IT og økonomi. Han kommer fra en tilsvarende stilling i J-F. Lemvigh-Müller Holding A/S.

Kilde: Lemvigh-Müller.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08