23948sdkhjf

HYTOR kan fejre 25 års jubilæum

HYTOR i Esbjerg kan i dag fejre 25 års jubilæum. Virksomheden startede oprindeligt som et handels- og ingeniørfirma og er i dag tillige kendt for at levere systemløsninger til maskin- og procesindustrien onshore og offshore.
HYTOR A/S blev etableret i 1981 og kan i dag den 1. september fejre 25 års jubilæum. Firmaet blev etableret som en handels- og ingeniørvirksomhed, der havde offshore industrien som primært marked. I dag udvikler HYTOR unikke systemløsninger og udfører komplette totalløsninger til maskin- og proces-industrien.

Virksomheden fejrer sit 25 års jubilæum fredag den 1. september 2006 fra kl. 13.30 på Tobakken i Esbjerg, hvor kunder, leverandører og samarbejds-partnere er meget velkommen til at kigge forbi. HYTOR har valgt at markere dagen med en reception efterfulgt af festligheder med underholdning og musik.

Se HYTORs jubilæumsinvitation her

Chemical injection skid leveret til dansk offshore.Hos HYTOR er de primære forretningsområder processtyring, højtryksudstyr, kompressorer, pneumatik og specialværktøjer. Komponenterne fremstilles af førende internationale producenter og er af meget høj kvalitet.

HYTOR har eneforhandling i Danmark på det meste af sortimentet, der omfatter pumper, ventiler, fittings, måleinstrumenter, regulatorer, cylindere, slanger, rørsystemer, kabinetter og skabe, varmesystemer, trykluftudstyr, pneumatisk og hydraulisk udstyr samt specialværktøjer til hydraulisk boltespænding og – vridning.

- Det der gør os helt specielle er, at vi har et meget tæt forhold til såvel kunder som leverandører og det sikrer, at vi får udviklet den bedste løsning i overensstemmelse med begge parter, siger adm. direktør Johannes Kromann Bie til Metal Supply.

I 2004 etablerede HYTOR en afdeling i Moskva, som udelukkende sælger Swagelok-komponenter til det russiske marked.

HYTOR A/S beskæftiger i øjeblikket ca. 60 veluddannede medarbejdere, der sikrer virksomheden en position som en visionær og innovativ leverandør.

Kilde: HYTOR A/S. http://www.hytor.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078