23948sdkhjf

Fayard: Vi har været tæt på det optimale

Overskuddet er næsten fordoblet hos det fynske skibsværft, som trækker masse af specialopgaver.

Fayard øgede overskuddet markant sidste regnskabsår - trods et lille fald i omsætningen. Det oplyser det fynske værft i en pressemeddelelse.

Omsætningen var på cirka 1 mia. kr. i regnskabsåret 2015/2016, og resultatet på 129 mio. kr. efter skat. I det forudgående regnskabsår var omsætningen på cirka 1,1 mia. kr, med et resultat efter skat på 67 mio. kr.

 - Vi har sammen med vore medarbejdere og underleverandører trimmet arbejdsprocesserne og organisationen som helhed samtidig med, at vi har haft et særdeles godt flow i vores opgaver. Vi har været tæt på det optimale med hensyn til dokbelægninger og alsidigheden i de mange arbejdsopgaver, siger Thomas Andersen.

Masser af specialopgaver
Værftet har fortsat den positive tilgang af specialopgaver på skibs- og jack-up markedet og en god fordeling mellem nye og kendte kunder.

Produktionsfaciliteterne tilpasses og udbygges konstant, så specialopgaverne kan honoreres. Samtidig fremhæver Fayard, at der er øget fokus på lærlingeuddannelsen for at tage ansvar for fremtidssikring af håndværkerfaget i værftsindustrien.

- Vores evne til at tilpasse os kundernes ønsker og vores store fleksibilitet på grund af dygtige medarbejdere og produktionsapparatet giver os konkurrencemæssige fordele og mulighed for at udvikle vores forretning, og vi forventer derfor at fortsætte den positive udvikling i 2016/2017 på trods af et hårdt og udfordrende marked, bemærker Thomas Andersen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126