23948sdkhjf

Fritz Schur Teknik får nyt agentur

Fritz Schur Teknik har fået forhandlingen Hetronic i Danmark.

Hetronic producerer trådløse, fjernbetjente radiostyringer, som kan bruges overalt i industrien; eksempelvis i kraner, marine, mobile, hydrauliske applikationer og meget mere. Styringerne er ikke kun designet til at hjælpe med at flytte emner, men også til at opretholde en sikker arbejdsplads i alle miljøer, samt hvor der er krav til ATEX eller andre godkendelser. Det oplyser Fritz Schur Teknik i en pressemeddelelse.

Hetronic har gjort meget ud af at sikre, at radiostyringerne er kompatible med så mange styresystemer som muligt, så de kan bruges i hele verden.

Hos Fritz Schur Teknik vil man også kunne reparere og servicere alle enheder på eget værksted. I forbindelse med overtagelsen af agenturet har fem mand fra Fritz Schur Teknik således været til træning hos Hetronic.

- Det giver rigtig god mening for kunden, at vi har fået agenturet på Hetronic i Danmark, da vi hermed kan levere en totalløsning inden for hydrauliske systemer til mobile og kranapplikationer, siger produktchef Per Chrøis.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078