23948sdkhjf

DIS hjælper Mekoprint med at skabe læ for buspassagerer

Den østjyske ingeniørvirksomhed har hjulpet med at videreudvikle og beregne en buslæskærm til brug i den svenske by Gävle.

Mekoprint leverer blandt andet materialer, reservedele og produktløsninger til AFA JCDecaux, der er specialister i at lave byudstyr og outdoor-reklamer. I sammenhæng med dette henvendte JCDecaux Sweden sig til Mekoprint for at få videreudviklet og produceret en buslæskærm, der skal opstilles i den svenske by Gävle, der ligger nord for Stockholm.

I videreudviklingen af denne buslæskærm var der brug for kompetencer, som Mekoprint ikke havde tilknyttet internt i deres organisation, og Mekoprint kontaktede derfor Dansk IngeniørService for at få support til disse kompetencer.

- Jeg kender DIS rigtig godt fra tidligere projekter og har før draget stor nytte af deres ekspertise og konsulenter. Det var derfor oplagt for os at kontakte DIS for at få hjælp til at løse denne opgave og dens udfordringer på beregningsdelen, fortæller Jakob Stautz, business unit director hos Mekoprint.

DIS har blandt andet defineret designet på videreudviklingen af buslæskærmen, der er gået fra at være fire meter til otte meter, hvor DIS har gennemført alle nødvendige beregninger, så de nye læskærme lever op til svenske standarder. Derudover har DIS produceret 3D-modeller, der har været brugt i forskellige præsentationsmaterialer samt lavet forslag til manualer, der forklarer, hvordan læskærmens dele skal monteres og samles, når konstruktionen skal opføres.

Mekoprint er i gang med den sidste del af produktionsmodningen af buslæskærmen, og leveringen af de første buslæskærme forventes at være klar til august.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188