23948sdkhjf

Nye maskiner for millioner hos Maskinfabrikken Silkeborg Spåntagning

Fredag fejrede Maskinfabrikken Silkeborg Spåntagning 20 års fødselsdag, og ved samme lejlighed præsenterede man et nyt fuldautomatisk produktionsanlæg.
Det nye Flexible Manufacturing System, som det hedder, er ifølge Midtjyllands Avis indkøbt for at øge konkurrenceevnen, så den midtjyske maskinfabrik kan følge med producenter i Østeuropa og Asien. I princippet er der tale om en lang pallereol, der er koblet sammen med fem fuldautomatiserede robotceller med sav og cnc-bearbejdningscenter.

- Med det nye anlæg kan vi producere mere uden at ansætte flere, og vi kan få flere emner igennem på de samme kvadratmeter og med de samme medarbejdere. Det er nødvendigt, fordi vi konkurrerer med lavtlønslande, forklarer maskinfabrikkens leder Morten Ulrik Nielsen til Midtjyllands Avis.

Samlet set er der investeret et tocifret millionbeløb i anlægget inklusive nyt it-system og oplæring af medarbejdere. Morten Ulrik Nielsen forklarer, at det nye anlæg har betydet en del omvæltninger for fabrikkens 40 medarbejdere, der nu har fået en fysisk lettere, men mere teknologisk hverdag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078