23948sdkhjf

Tre Horsens-virksomheder stifter nyt firma

TurnMill Group Denmark er netop stiftet af Lund Maskinfabrik A/S, Brdr. Madsen Maskinteknik A/S og Vagn Pedersen Maskinfabrik A/S.
Det er tre komplementære virksomheder, der har årelang erfaring og ekspertise indenfor alle former for spåntagende bearbejdning, værktøjsfremstilling, fremstilling af specialmaskiner samt smedearbejde, der nu sammen stifter et nyt selskab.

Med dannelsen af TurnMill Group Denmark kan virksomhederne i fællesskab tilbyde en samlet palette indenfor spåntagning og produktion af værktøjer samt specialmaskiner med det formål at blive totalleverandør til både danske og udenlandske kunder.

TurnMill Group virksomhederne leverer allerede i dag til en lang række virksomheder indenfor den automotive, den tekniske og den medicinske industri.

Det er virksomhedernes hensigt i fællesskab at blive certificeret efter TS16949

En rigtig god idé
Direktør Knud Hareskov, som er partner i Center for Underleverandører og arbejder med rådgivning af underleverandørvirksomheder, er ikke i tvivl om, at ideen bag TurnMill Group Denmark er rigtig god.

- Det er en fantastisk god idé at udnytte hinandens kompetencer for at opnå større kapacitet – også set i lyset af den finansielle krise. Der er en tendens til, at leverandører vælger så få underleverandører som muligt. TurnMill Group Denmark kommer til at fremstå som én enhed med mange kompetencer og stor kapacitet, siger Knud Hareskov, som er tilknyttet TurnMill Group.

Gruppen udstiller på Hi-messen og kan træffes på stand F5342.

Kilde: TurnMill Group Denmark - http://www.turnmillgroup.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097