23948sdkhjf

HI 2009: KUKA Nordic viser vejen, koncepterne og den danske forretningsstruktur på HI 09

Besøgende på KUKA’s stand på HI 09 vil blive præsenteret for en mængde forskellige robotapplikationer: Et resultat af samarbejdet mellem tysk kvalitet og dansk kompetence.
KUKA’s Hi 09-stand på over 300 kvadratmeter vil syde af aktivitet med ikke mindre end seks aktuelle og funktionelle robotapplikationer for markeder indenfor metal, fødevarer, kunststof mm. På standen er det desuden nordeuropæisk premiere på KUKA’s store palleteringsrobotter KR 700 PA og KR 470 PA.

KUKA’s forretningskoncept i Danmark understreges af, at applikationerne konstrueres, bygges og vises af KUKA’s danske systempartnere på messen. Desuden deltager KUKA’s logistik- og kompetencepartner Lemvigh-Müller på standen. Det er disse systempartnere og kompetencepartnere, som danner KUKA Nordic’s rygrad på det danske markede.

KUKA’s stand bliver således et samlingspunkt for en mængde forskellige brancher og flere fremtrædende automationsfirmaer i Danmark med KUKA’s tyskproducerede robotter som fællesnævner. KUKA’s robotløsninger vises i tæt samarbejde med følgende KUKA System
Partnere:
  • CH System A/S
  • Hartech A/S
  • Lemvigh-Müller A/S
  • QRS A/S
  • Sealing System A/S

Kilde: KUKA - http://www.kuka-hi.com

Læs mere om: Kuka
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078