23948sdkhjf

Temponik ophæver arbejdsfordeling

Medarbejderne hos A/S Temponik i Skive har været på arbejdsfordeling side slutningen af februar grundet manglende ordrer.
De kan nu se frem til at skulle møde på arbejde hver dag igen, for at virksomheden kan leve op til sine leveringsterminer overfor kunderne. Samtidig ses en positiv tendens fra kunderne i både ind- og udland med flere forespørgsler og dermed også en voksende ordretilgang.

- Grundet ordretilgang og positive tendenser fra vores kunder har vi besluttet at ophæve arbejdsfordelingen fra dags dato. Det er meget glædeligt både for medarbejderne og virksomheden – og set i et større lys begynder man også at kunne ane, at vi forhåbentligt har nået bunden af denne globale, kedelige situation. Vi er stadig meget opmærksomme på situationen, da det kan vende fra dag til dag – men vi er bestemt meget positive for fremtiden, siger administrerende direktør Jan Brinch-Møller.

Medarbejderne har været på fordeling i næsten 2x13 uger, hvor anden periode slutter d. 11. september 2009. Med denne ophævelse forkortes fordelingen med ca. 4 uger.

Kilde: Temponik - http://www.temponik.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125