23948sdkhjf

Produktnyhed fra Kemppi

Kemppi er klar med en ny generation af svejsemaskiner, som sætter nye standarder for MIG/MAG-teknologien. De to maskiner, FastMig Basic og FastMig Synergic, kan overtage al slags MIG/MAG svejsning inden for tung og middeltung svejseindustri, på skibsværfter og offshore, samt til rørinstallationer i petrokemisk procesindustri.
FastMig Basic - den robuste lillebror
FastMig Basic er en utrolig hårdfør maskine og kan klare selv de mest vanskelige arbejdsforhold. De effektive og højtydende 300, 400 og 500 A strømkilder er 70 % lettere end andre tilsvarende maskiner, og har et 10 % lavere strømforbrug end trinregulerede strømkilder med tilsvarende effekt. Svejsemaskines MF33-trådboks er utrolig robust, og er indkapslet i et slidstærkt plastkabinet med dobbeltvægge. For ekstrastøtte indeholder trådboksen et holdbart 4x4 trådværk, som garanterer en stabil og uafbrudt trådfremføring. FastMig Basic har et digitalt display og diverse trinløse funktioner, hvilket betyder at de enkelte svejseparametre – bl.a. spændingsreguleringen og trådfremføringen - kan finindstilles hurtigt og præcist.

Som ekstraudstyr til Basic-serien tilbydes den nye FastCool 10 vandcirkulationsenhed til en effektiv nedkøling af svejsepistolen.

FastMig Basic har råstyrken og basisegenskaberne til MIG/MAG-svejsning til tung og middeltung industriel brug. Designet er specielt udviklet til miljøer, hvor svejseudstyret lever et hårdt liv. Avanceret storebror med stor styrke
FastMig Synergic har de samme grundlæggende egenskaber som FastMig Basic, men har samtidig flere avancerede funktioner og er egnet til MIG/MAG-svejsning af alle materialer, fra tyndplade til sværgods, inden for tung og middeltung metalindustri.

Svejsemaskinens trådbokse er konstrueret til krævende forhold, og man kan vælge mellem 3 forskellige til 200 eller 300 mm trådspoler alt efter arbejdsforhold. Trådspolerne MSF 53 og 57 har et dobbeltlagret kabinet i stødsikkert plast. FastMig Synergic er desuden udstyret med en højtydende motor med en præcis gearkasse, og kraftoverføringen i det nye DuraTorque-trådværk med fire trådruller garanterer samtidig en stabil og uafbrudt trådføring. Maskinens fleksibilitet viser sig også i de to panelversioner, som findes til hver enkelt trådboks. Med disse panelversioner kan maskinen imødekomme ethvert svejsebehov.

FastMig Synergic har mange udvidede funktioner at byde på, og sætter standarden for den de nyeste teknologiske landvindinger, når det handler om effektiv MIG/MAG-svejsning.Ligesom lillebroderen kan FastMig Synergic også udstyres med FastCool 10 til effektiv køling. Derudover kan man tilslutte FastROOT, som er et FastMig softwareprodukt, der fås som ekstraudstyr til hurtig og præcis svejsning af bundstrenge i Fe og Ss. FastRoot svejseprocessen fås til brug sammen med FastMig funktionspanel SF52 og SF53. Softwaren kan tilføjes som opgradering til FastMig Synergic-standardmaskinen efter behov.

Kemppi har med FastMig Basic og Synergic givet industrien redskaber til selv de mest krævende svejseopgaver. Maskinerne er robuste og kompakte og har samtidig den nyeste teknologi, som gør svejsningen endnu nemmere.

Kilde: Kemppi Oy.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156