23948sdkhjf

Siemens flytter 100 vindmølle-job til Tyskland

Vindmølleproducenten vil have salgsorganisationen tættere på kunderne og samler derfor de europæiske salgsaktiviteter i Hamborg.
Det betyder, at 100 stillinger skal flyttes fra Brande til Tyskland. Ifølge administrerende direktør for Siemens Wind Power, Andreas Nauen, har Siemens’ vindmølleaktiviteter nu nået en størrelse, hvor det ikke længere er formålstjenligt med en global salgsorganisation. Derfor har man nu opdelt det i fire regioner; Nord- og Sydamerika, Asien, Europa/Mellemøsten samt en salgsafdeling placeret i Danmark for offshore. Det skriver Børsen.

- Produktion og hovedkontor kører her fra Brande i Danmark. Forretningsudvikling og produktudvikling sker herfra, men jeg ønsker, at medarbejderne, der møder kunderne, skal være tæt på dem, forklarer Andreas Nauen til Børsen.

Han fortæller videre, at en af begrundelserne for flytningen er, at det er lettere at rekruttere de bedste medarbejdere, når salgskontoret ligger i Hamborg. Han fastholder dog, at det globale hovedkontor og alle centrale funktioner forbliver i Brande.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109