23948sdkhjf

DanTruck nedjusterer

Lavere aktivitetsniveau på de nordiske og europæiske markeder tvinger truckproducenten til at sænke sine økonomiske forventninger til 2009.
DanTruck indstiller sig nu på en længere periode med vigende marked og forventer derfor en omsætning i 2009 i niveauet 200-220 mio. kr. (mod tidligere 280-300 mio. kr.) og et resultat før skat i niveauet minus 15-20 mio. kr.(mod tidligere 6 mio. kr.). Årets resultat vil dog blive påvirket negativt af omkostninger i forbindelse med tilpasninger af selskabets aktivitet.

- Der hersker fortsat usikkerhed til forventningerne til 2009, ikke mindst som følge af et fortsat meget lavt aktivitetsniveau på det nordiske og det europæiske marked for gaffeltruck. Der var tegn til en forbedring af markedssituationen i marts måned, en stabilisering der mod forventning ikke blev bekræftet i hverken april eller maj måned, skriver DanTruck i en fondsbørsmeddelelse.

Tidligere på året har DanTruck gennemført store tilpasninger af organisationen. Når disse tilpasninger er fuldt implementeret i begyndelsen af 2010, forventer koncernens ledelse, at man atter kan præstere positive resultater – selv med dagens aktivitetsniveau.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078