23948sdkhjf

Tabte ordrer tynger bundlinjen hos Anker Andersen

Annullering af flere ordrer fra en storkunde har trukket dramatisk ned for Anker Andersen A/S. Virksomheden ser dog optimistisk på fremtiden og har allerede nu igen godt fast i markedet.
Det har været et slemt år for Anker Andersen A/S, der producerer automatiske sorteringsanlæg.

Årets omsætning faldt markant, da en stor kunde annullerede sine bestilte ordrer, mens også et strategisk samarbejde med en betydelig samarbejdspartner blev ophævet.

Det betyder, at virksomheden i 2005 kommer ud med underskud efter skat på 15,5 mio. kr. mod et overskud året før på 3,5 mio. kr.

Selvom nedgangen har sat sine spor, ser direktør Erik Iversen lyst på 2006, der allerede nu tegner til at blive langt bedre.

- 2006 tegner til at blive et rigtig godt år for os. Driften af de fire første måneder udviser et overskud før skat på 1,4 mio. kr. Men det er reelt på fire mio. kr., og vi undersøger i øjeblikket, om det er muligt at sende en rettelse til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, oplyser Erik Iversen til ErhvervsBladet.

Virksomheden er i hastig vækst på det europæiske marked og står over for en potentiel mulighed for at sprede sig til det globale marked. Anker Andersen A/S har allerede indtaget en teknologisk førerposition på det industrielle marked.

Kilde: Årsrapport 2005 for Anker Andersen A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094