23948sdkhjf

Produktnyhed: CoroMill 360 – Fremtiden for heavy-duty bearbejdning

CoroMill 360, den nye 60 graders planfræser fra Sandvik Coromant, kombinerer høj sikkerhed og omkostningseffektiv ydelse til segmenter inden for sværindustrien.
En robust fræserkrop i gennemhærdet stål giver styrke til de mest krævende operationer. Den indbefatter kilefastspændte skær, der er omsluttet af et udskifteligt kassettesystem for at maksimere bearbejdningsydelsen. Den præcise positionering af kassetterne ind mod fræserkroppen sikrer nøjagtig fræsning, mens skær med hurtigudløsning kan afmonteres med en halv omdrejning på kileskruen, hvilket bidrager til at reducere værktøjsskiftetiderne og sikrer maksimal fleksibilitet.

Skærene med fire skærkanter giver en letskærende ydelse og fås i 19 mm og 28 mm, hvor begge størrelser bruger den samme fræskerkrop for at holde lagerbeholdningen på et minimum. De kan klare en maksimal spåndybde på 18 mm ved høj tilspænding pr. tand for at sikre en særdeles produktiv ydelse. Deres design med bred planfas sikrer en høj overfladekvalitet, hvilket er unikt for en skrubfræser.

CoroMill 360 fås med diametre fra 160 til 500 mm, i normaltandet og tættandet design, med dorn- og CIS-dorn skafter. Skærene fås i højtydende kvaliteter i den nye skærgeneration til bearbejdning af stål, rustfrit stål, støbejern og varmebestandige superlegeringer.

Kilde: Sandvik Coromant - http://www.coromant.sandvik.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093