23948sdkhjf

Produktnyhed: Parker udnævner HYTOR til certificeret distributør af pneumatik

Parker, der er verdens førende producent af Motion & Control teknologier og systemer, har meddelt, at de har udnævnt HYTOR A/S til certificeret distributør i Danmark.
HYTOR A/S, som er hjemhørende i Esbjerg, er en etableret leverandør af pneumatik til det danske
marked. Virksomheden har gennem flere år været distributør for Origa og Legris, som er velrenommerede fabrikanter af pneumatikudstyr.

Både Origa og Legris er inden for det sidste år blevet overtaget af Parker. Opkøbene har været et led i strategien om at udbygge Parkers evne til at tilbyde kunderne et bredt og innovativt produktprogram inden for pneumatik og hydraulik. Lone Tikkanen, General Manager for Parker Hannifin Danmark siger:

- HYTOR er kendt for sin førsteklasses kundeservice og for at yde kvalificeret teknisk rådgivning og support. Det er derfor en glæde for os at kunne byde HYTOR velkommen som certificeret distributør af Parker Origa, Parker Pneumatics og Parker Legris produktprogrammerne.

Dermed udvides HYTOR A/S’ sortiment, så man nu kan tilbyde et komplet program inden for avancerede pneumatiske komponenter til automatiseringsudstyr. Virksomhedens forretningsområde er salg af pneumatik, kompressorer, hydrauliske løfte- og
spændeværktøjer, doseringsteknik, processtyring samt procesudstyr. Der gås ikke på kompromis
med komponenterne, som er af høj kvalitet og fremstilles af førende internationale producenter.

HYTOR A/S har egen teknisk afdeling og værksted, der er fuldt udstyret til design, konstruktion, opbygning og test af komplette systemløsninger inden for ovennævnte områder. Desuden udføres
serviceopgaver på eget værksted eller hos on/offshore kunder.

Parker Hannifin Corporation har ca. 62.000 medarbejdere i 48 lande over hele verden. På globalt
plan servicerer virksomheden flere end 400.000 kunder gennem 280 Parker lokationer og 12.000
distributionssteder. Alle distributører er certificerede, godt uddannede og tilbyder professionel service og innovative produkter og løsninger.

Kilde: Hytor - http://www.hytor.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078