23948sdkhjf

Produktnyhed: Løs flere applikationer med SICKs Inspector I20

Med mulighed for hurtigt at tilpasse linseoptikken til opgaven, med nye logiske funktioner til dataforarbejdning og en række optioner til data output, er antallet af forskelligfartede applikationer, hvor 2D-vision sensoren Inspector I20 kan anvendes blevet udvidet betydeligt.
Inspector-serien handler om kompakte, betjeningsvenlige og pålidelige 2D-visionsensorer med integreret belysning, billedevaluering og Ethernet-grænseflade. Produkterne er udviklet til brug i det bredeste spektre af opgaver – man kan teste emner i alle vinkler og positioner og evaluere, om emner er ok eller ikke ok i realtime. Det robuste design egner sig også til selv svære steder, hvor den intelligente og hurtige evalueringsforarbejdning gør det muligt for Inspectoren at følge med selv ved høje applikationshastigheder.

Variablet field of view
Inspectoren er den første visionsensor af sin art, hvor man ved at skifte linseoptikken kan tilpasse sig den ønskede måleområde og samtidig bibeholde den høje tæthedsgrad (IP67). Yderligere montage og besvær med at trække kabler, som det sker ved systemer uden integreret belysning, falder bort. Med disse egenskaber imødekommer Inspector I20 både slutbrugere og integratorere, som ønsker én løsning, der kan håndtere et stort antal forskelligartede applikationer.

Endnu flere logiske funktioner
Inspector I20 byder på helt nye logiske kombinationsmuligheder. Med simpel AND/OR logik kan flere visionsensorer kombineres, så slutbrugeren får en endnu mere detaljeret feedback. Disse Inspector-resultater kan bruges til sortering baseret på defekte emner eller til detaljeret kontrol af andre procesforløb i produktionskæden.

Udvidede I/O-funktionalitet
Ved hjælp af en ekstern I/O-boks bliver output mulighederne fra Inspector I20 udvidet med op til 16 udgange. Alle outputs kan brugerdefineres med logiske operationer eller kan indgå som ét samlet testresultat. Derudover muliggør I/O boksen via fire uafhængige indgange, at man kan teste op til 16 reference emner, som man på forhånd har indlært i sensoren. Dette sker uden, at det kompromitterer andre inputfunktioner som trigger-, teach-indgang eller encoder.

Mere funktionalitet gennem fleksibilitet: Den nye Inspector I20 er så alsidig som ingen anden 2D visonsensor.

Kilde: Sick - http://www.sick.dk

Læs mere om: SICK
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078