23948sdkhjf

Oplev sidste skrig indenfor svejseteknologi og gasser

Mød Migatronic på hjemmebane i det nordjyske hos Metal College i Aalborg, hvor de sammen med AGA viser den nyeste teknologi.
Onsdag 27. og torsdag 28. maj slår Metal College, Sigrid Undsets Vej 3, Aalborg Øst dørene op for et noget andet publikum end uddannelsescentrets normale elever. Dagene er nemlig reserveret til et arrangement i samarbejde med svejsevirksomheden Migatronic i Fjerritslev, Migatronic Automation i Aabybro og AGA.

Her kan alle, der er beskæftiget i metalindustrien, opleve Migatronics nyeste generation af svejsemaskiner og svejserobotceller på tæt hold. Som en sidegevinst kan man desuden høre alt om AGA’s koncept Weldonova, der er et uddannelsestilbud for alle medarbejdere, der til daglig arbejder med gas.

- Konceptet har til formål at forbedre effektivitet og kvalitet og fx at øge svejsehastigheden eller reducere driftsforstyrrelser, forklarer Erik Sørensen fra AGA.

- Vi håber at kunne lokke mange interesserede til at opleve det nyeste fra svejsesiden, siger vicedirektør Kim Kallestrup fra Migatronic Automation. Det drejer sig blandt andet om en række svejserobotanlæg fra Migatronic Automation og om Migatronics nyeste svejsemaskine Sigma2 med Intelligent Gas Control IGC, som er i stand til at halvere gasforbruget ved MIG/MAG svejsning til gavn for svejsekvaliteten, bundlinjen og miljøet.

Folk, der møder op hos Metal College i Aalborg, vil ikke blot kunne opleve de nyeste svejsemaskiner og svejserobotter. De får også mulighed for at komme helt tæt på robotterne og for at betjene dem, samt afprøve flere forskellige svejsemaskiner, heriblandt den nye Sigma2.

- I de seneste par år er der installeret en lang række svejserobotter rundt om i de danske virksomheder. Med dette arrangement håber vi at få lejlighed til at vise endnu flere, hvordan industriel automatisering kan sikre en konkurrencedygtig produktion i Danmark, forklarer Kim Kallestrup.

Begge dage vil der være eksperter til stede – både fra Migatronic og fra AGA. Og de svarer alle gerne på spørgsmål og giver gode råd til de besøgende. Repræsentanter fra Metal College i Aalborg vil supplere med uddannelsesmuligheder indenfor den nyeste svejseteknologi.

Kilde: Migatronic Automation - http://www.migatronic-automation.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093