23948sdkhjf

Generationsskifte i Nordvestjysk Galvanisering A/S

Efter mere end 30 år med Aksel Nørgaard som eneejer af Nordvestjysk Galvanisering A/S, har virksomheden nu indledt et glidende generationsskifte, idet fire ledende medarbejdere har købt sig ind i virksomheden med tilsammen 45 % af aktierne.
De fire nye aktionærer er:

Direktør Søren Sohne (44 år), fabrikschef Jimmy Storm (46 år), værkfører Michael Bek (42 år) og økonomichef Christian Toft Madsen (35 år). Der er samtidig aftalt et forløb, for hvordan de fire kan overtage den resterende aktiepost.

Aksel Nørgaard fortsætter i den periode som hovedaktionær og administrerende direktør, mens den øvrige ledelse og funktionærstab også fortsætter uændret. Aksel Nørgaard udtaler i forbindelse med salget:

- Det er ikke, fordi alderen trykker, men jeg synes, det er dejligt, at vi har fire unge mennesker, som er dygtige på hver deres område, der nu har lyst til at komme med, og så skal de have lov. Da jeg overtog virksomheden i 1978, var vi tre medarbejdere, og nu er vi ca. 75.

- Krisen har også ramt os lidt, idet vi for ca. seks måneder siden var 85 medarbejdere, men vi har et effektivt og moderne produktionsanlæg, samt en stab af dygtige medarbejdere, og det, sammenholdt med en trofast og solid kundekreds, samt gode leverandører gør, at vi ser lyst på fremtiden. De globale finansielle knaster der er på vejen lige nu, skal vi nok komme over, fortsætter Aksel Nørgaard.

Søren Sohne udtaler:

- Hverken kunder, leverandører eller medarbejdere vil opleve de store ændringer i det daglige, idet vi vil fastholde og videreføre virksomheden i den ånd, som Aksel Nørgaard i gennem mere end 30 år har opbygget, og det igangsatte generationsskifte vil gøre, at vi også i fremtiden kan sikre vore kunder en optimal service og kvalitet, samt levering til tiden.

- Jeg har selv mere end 25 års erfaring i branchen, og Jimmy Storm, Michael Bek og Christian Toft Madsen har også mange års erfaring på hver deres områder, så vi er godt ”rustet” til at rådgive og vejlede vore kunder, tilføjer Søren Sohne.

Den 21. august afholdes en reception for at markere det igangsatte generationsskifte, samt indvielse af virksomhedens nye administrationsbygning, og de til/-ombygninger man har foretaget på anlægget igennem de sidste par år.

Kilde: Nordvestjysk Galvanisering - http://www.nvg.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109