23948sdkhjf

Kursustilbud: Rustfrit stål for arkitekter, designere og konstruktører

Torsdag den 28. maj giver Damstahl gode råd til, hvordan rustfrit stål kan bruges i bygninger og andre konstruktioner.
- Når vi har travlt, har vi ikke tid til kompetenceudvikling, og når vi ikke har så meget at lave –
så uddanner vi ikke vores medarbejdere, fordi vi ikke har råd. Sådan udtaler professor Steen
Hildebrandt fra Århus Universitet. Gælder dette også hos jer?

Hos Damstahl tager man uddannelse og kompetenceudvikling alvorligt, og man deler gerne ud af egne kompetencer!

Rustfrit stål er et spændende materiale med rigtig mange fordele frem for andre materialer. Men desværre går det en gang imellem galt, og det ellers så rustfri stål er pludselig ikke rustfrit mere. Men hvorfor begynder stålet pludselig at ruste, når det nu hedder ”rustfrit”? Og hvordan man undgår det, er for mange lidt af en gåde. Forklaringerne går på alt lige fra syreregn fra Ruhr til jordstråler og dårlig karma, eller også opgiver man helt at forklare fænomenet og gentager kort efter de samme fejl. I bedste fald ender man med nogle dyre og tidskrævende reparationer og/eller utilfredse kunder.

Heldigvis behøver det ikke at være sådan! Ved at vælge det rigtige materiale til de rigtige konstruktioner, og ved at bearbejde og håndtere det korrekt, slipper man for en masse ubehageligheder og dyre byggesager.

Damstahl har derfor fornøjelsen at indbyde til kurset ”Rustfrit stål for arkitekter, designere og konstruktører”, der indeholder en lang række emner inden for rustfrit stål.

Kurset henvender sig til designere, bygningskonstruktører, arkitekter, smede, administrative medarbejdere og andre, der har behov for en grundlæggende viden om rustfrit ståls muligheder og begrænsninger.

Kurset arrangeres af Damstahl a/s, som udover at være Danmarks største, rustfri stålgrossist er blandt de fagligt bedst ekviperede, idet man har taget springet og ligefrem ansat en korrosionsekspert, nemlig Claus Qvist Jessen, kemiingeniør, ph.d.

Claus har en fortid hos blandt andet FORCE Technology og Cleanodan A/S, og er en af landets ypperste eksperter inden for korrosion, korrosionsbeskyttelse, overfladebehandling og rustfrit stål. Udover at fungere som en slags rustfri korrosionsdetektiv rådgiver Claus Damstahls kunder og har hjulpet mange til at undgå korrosionsproblemer - allerede før tanken eller rørsystemet er bygget. Det er trods alt bedre at forebygge end at helbrede. I tillæg hertil har Claus været medforfatter til tre bøger om rustfrit stål, hvoraf den ene (Ebbe Rislunds ”Korrosionsbestandigt Rustfrit Stål, Hvordan?”, 1996) stadig regnes som ”state of the art” inden for området.

Som regel er teknisk viden både tungt og søvndyssende, men det rustfri stof serveres på en måde, så også ikke-metalfolk finder det interessant. Muntert, humoristisk og med masser af faktuel viden, så alle, uanset niveau, føler sig både underholdt og klogere.

Kurset finder sted torsdag d. 28. maj 2009 kl. 9.00 – 16.00 hos Damstahl a/s, Danmarksvej 28, 8660 Skanderborg.

Prisen for kurset er 2.800 kr./deltager. Kursusprisen inkluderer kursusmateriale og forplejning under kurset. Ved mere end to deltagere fra samme firma ydes 25 % rabat på de efterfølgende. Tilmelding til Danstahls Customer Care-afdeling på tlf. 8794 4000 eller på mail: senest mandag d. 18. maj.

Kilde: Damstahl - http://www.damstahl.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11