23948sdkhjf

Produktnyhed: Sikker placering af paller i højlager med DMP3

Når en kran skal placere en palle i et højlager, bestemmes positionen ved at måle den horisontale position med en laser og vertikale position ved hjælp af en encoder.
Da paller ikke nødvendigvis vejer det samme, vil kranen, som skal føre pallen på plads, ikke altid stå i den korrekte position. Tilsvarende vil temperaturændringer i stålkonstruktionen betyde en øget usikkerhed.

For at kontrollere, og eventuelt justere, positionen, har SICK udviklet en løsning, som er genial enkel. Ved at forsyne pallereolen med et hul på 10 mm, kan man med en simpel sensor, DMP3, give en nøjagtig information om den aktuelle position, og kranen kan justeres herefter.

Det geniale er, at der kun er behov for et hul og ikke som tidligere en reflektor. Førhen skulle der bores huller og en reflektor, som koster penge, skulle monteres. Dette er både kostbart, tidskrævende, og reflektoren kunne beskadiges under drift.

Når det kun er et 10 mm hul, der skal benyttes, kan dette bores, når reolen produceres, og der spares en del arbejde og omkostninger til reflektoren.

Sensoren DMP3 leverer et simpelt I/O (PNP) ud på 4 udgange (-x,x,-y,y), og dette fortæller styringen, hvor den skal placere kranen for at opnå en korrekt placering.

Kilde: Sick - http://www.sick.dk

Læs mere om: SICK
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126