23948sdkhjf

Fuld fart på Metal 2006

Der er i mere end en forstand fuld fart på Metal 2006 i disse dage. Hurtige biler og imponerende motorcykler fylder godt i messebilledet, og flere af udstillerne på messen har for længst fået ordrer i bogen. I går kunne Salvagnini lukke messens nok største ordre.
I mandags blev dørene slået op til årets metal-messe i Fredericia, og selvom udstillerne måske havde været lidt bekymrede for åbningsdagens sammenfald med 1. maj, blev messen skudt i gang med et rekordstort antal besøgende.

Godt 3500 valgte nemlig at bruge den nationale kampdag på messebesøg, og det kunne mærkes på udstiller-standene, hvor der lige fra morgenstunden var travlhed med at skabe nye kontakter og skaffe ordrer i ordrebogen.

- Jeg kan slet ikke få armene ned. Mandag var en kanondag, og alle mine betænkeligheder med hensyn til første maj blev gjort fuldstændig til skamme, fortæller Steen Mogensen fra Skovhøj Maskiner.

- Jeg har allerede nu solgt mere, end jeg gjorde sidst. Bare mandag nåede jeg det samme resultat som under hele messen i 2004, lyder det begejstret fra Steen Mogensen, der som en af de få ikke har valgt at pryde sin stand med et køretøj.

De hurtige køretøjer – af den mere avancerede slags forstås – er ellers et gennemgående tema på rigtig mange af årets stande. Hos KJ Værktøj pryder en Ferrari Enso udstillingen, mens CFT Tandhjulsfabrik har fået kørt en Audi TT Cabriolet i stilling.

Beklædningsgiganten Brynje slår på muligheden for at vinde en tur til Le Mans, mens værktøjsproducenten Sandvik Coromant har valgt biler i miniaturestørrelse og installeret en racerbane, der konstant er i brug.

Der er ingen tvivl om, at der bliver slået på billedet om hastighed i en branche, hvor det meste efterhånden kan lade sig gøre, og det derfor i stedet drejer sig om at blive konstant hurtigere og mere forfinet og effektiv i sine metoder.

Også Bernhard Jessen hos Salvagnini brugte en mere stille tirsdag på at slappe af efter travl åbningsdag.

- Vi havde en rigtig god mandag. Rigtig mange beslutningstagere og iværksættere havde valgt at bruge 1. maj på at tage på messe, og det gav bonus hos os, fortæller Bernhard Jessen, der dog ikke kan lade være med at trække onsdag frem som sin favoritdag.

- I går lukkede vi messens nok største ordre på 2,5 millioner euro. Ordren blev underskrevet her på standen, og det er naturligvis en ekstra oplevelse at kunne afslutte en ordre af den karakter i en messeuge, forklarer Bernhard Jessen.

Det er Tora Maskinfabrik i Kolding, der har placeret den kanonstore ordre hos Salvagnini, der med salget af en fleksibel produktionslinje til pladebearbejdning faktisk har solgt en maskine, som slet ikke er med på messen i Fredericia.

- Her på Metal har vi et af vores panelbukke-centre med, mens den maskine Tora Maskinfabrik har købt først vises frem på Hannover EuroBlech i oktober måned. At maskinen allerede er solgt giver et rigtigt godt afsæt til messen i Hannover, der i 2006 er en af de store begivenhed foruden Metal her i Fredericia, slutter Bernhard Jessen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172