23948sdkhjf

Produktnyhed: Ultralydssensor - ultrasimpel at justere

Fordelene ved at benytte ultralydssensorer er mange; man er uafhængig af emnets farve og kan taste på væsker eller transparente emner. Som udviklingen skrider frem, har sensoren fået indbygget funktioner, som gør, at den kan benyttes til mange opgaver i en automatisk proces.
Der er nu indbygget automatisk temperaturkompensering med mulighed for at synkronisere, så flere sensorer kan fungere i samme område uden at forstyrre hinanden. Ultralydsteknologien bevirker, at sensoren holder sig ”ren” hvis den opsættes i et støvet produktionsmiljø.

Når en ultralydssensor skal idriftsættes er det vigtigt, at den kan justeres på en hurtig og simpel måde. For at dette kan lade sig gøre er den nye UM30-2 forsynet med et let læseligt display og to trykknapper.

Ved at bladre i menuen kan analogområdet og skifterpunkter justeres nøjagtig til den applikation, som man ønsker at løse.

Skal flere sensorer have den samme opsætning, kan de tilsluttes en pc, og de indlæste data kan up- og downloades. Dette giver en hurtigere idriftsættelse i serieproduktion.

Det er lykkedes at forbedre de tekniske data samtidig med, at sensorhuset er blevet 25 % mindre end en standard-UM30. Det giver mulighed for at placere sensoren i nye applikationer, hvor størrelsen før var et problem.

Kilde: Sick - http://www.sick.dk

Læs mere om: SICK
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109