23948sdkhjf

Rekordresultat hos AB-Inventech

AB-Inventech kan i år fejre virksomhedens 20 års jubilæum med at se tilbage på et rekordresultat fra året 2008.
At udvikle og producere specialmaskiner til automatisering af produktionsprocesser er en god forretning for AB-Inventech i Ikast, som i år kan fejre 20 års jubilæum. For i regnskabsåret 2008 omsatte firmaet for 72 mio. kr. og fik et resultat før skat på godt 8 mio. kr. I forhold til 2007, der var det hidtil bedste år, svarer det til en omsætningsfremgang på 68 % og en resultatfremgang på hele 163 %.

Vindmøller gav medvind
En stor del af virksomhedens omsætning stammer fra specialmaskiner udviklet til effektivisering af fremstilling af vindmøllevinger. Disse specialmaskiner indgår som en vital del af kundernes produktionsprocesser ved fremstilling af vindmøllevinger. I 2008 udgjorde leverancer til vindmøllekunderne en stor del af AB-Inventechs omsætning, og var således en væsentlig årsag til det gode resultat. Maskinerne blev installeret i Danmark, det øvrige Europa, USA, Kina og Indien af virksomhedens egne montører.

Ud over maskiner til vindmølleindustrien blev der i 2008 udviklet en række meget forskelligartede og specieludviklede automationsløsninger til effektivisering af produktionsprocesser i primært danske virksomheder.

Kilde: AB-Inventech - http://www.ab-inventech.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11