23948sdkhjf

Produktnyhed: Robotnyheder fra Hyundai Heavy Industries

HS165 er seneste skud på stammen i Hyundais alsidige robotprogram, der nu tæller 20 modeller fra den mindste 6 kilo-robot til den største 400 kilo-robot.
HS165 er en 6-akset mellemvægts robot, der typisk anvendes til opgaver i forbindelse med håndtering og punktsvejsning. Robotten bygger på Hyundais nyeste design, der sikrer robotten et optimalt arbejdsområde med stor bevægelighed og det maksimale antal frihedsgrader.

Modellen fås også til belastninger op til 200 kg. Denne model, HS200, har et lidt mere begrænset arbejdsområde ved fuld belastning.

Prismæssigt ligger HS165 og HS200 i tråd med Hyundai-robotternes øvrige prisniveau. Hyundais priser afspejler fortsat robotkoncernens offensive prispolitik, der skal sikre en fastholdelse og udbygning af Hyundais vækstrater på det europæiske kontinent.

Designpris til Hyundais nye betjeningsenhed
Hyundais nye betjeningsenhed, TP501, er netop blevet tildelt en af verdens mest prestigefyldte designpriser. Det er International Forum Design i Tyskland, der har hædret betjeningsenheden med prisen: IF Design Award 2009.

International Forum Design anerkendes for at afholde en af de tre mest prestigefyldte designkonkurrencer i verden.

Bag designet står Hyundai Heavy Industries Techno-Design Research Institute, der kan være stolte over den internationale anerkendelse. TP501 scorede højest på praktisk anvendelse, sikkerhed, originalitet og udseende.

TP501 har et fast greb, lettilgængelige funktioner og stor modstandsdygtighed mod slag og stød. Betjeningsenheden er enkel at producere og samle, og mange dele kan genbruges eller nedbrydes efter udtjent brug.

Ny robot-controller giver en bred vifte af muligheder
Betjeningsenheden, TP501, er baseret på en Windows CE-platform. Dermed gøres arbejdet for programmørerne endnu mere enkelt. Sammen med den nye Hi5-N robot-controller åbner det mulighed for standard interfaces som eksempelvis Ethernet, Can og USB. Med en USB-stick kan programmøren nu meget let lave en backup af programmet uden at skulle tilslutte en PC.

Fra foråret 2009 leveres alle Hyundai robotter med den nye Hi5-N robot-controller. Hi5-N er udstyret med en helt ny dual-processor, der yder 7 gange mere end forgængeren Hi4a. Hastighedsforøgelsen sikrer en hurtig afvikling af både PLC og motion-program. Dermed sker der også en forøgelse af robottens hastighed.

Kilde: Kjærgaard - http://www.kia.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094