23948sdkhjf

Sanistål vil hente 600 mio. på bygningssalg

Stålgrossisten vil forsøge at nedbringe sin gæld ved at sælge overflødige ejendomme.
Saniståls ledelse arbejder for tiden hårdt på at nedbringe den rentebærende gæld på 2,8 mia. kr., som stålkoncernen har oparbejdet. Et vigtig led i de bestræbelser er salget af en række bygninger, der er blevet overflødige, efter man har lagt lagerstrukturen om. Her regner man med at kunne skaffe 600 mio. kr. Det skriver Nyhedsbureauet Direkt ifølge TV2 Finans.

- Vi har en for høj gæld, og den skal vi have afdraget på. Det, der virkelig kan slanke balanceposten, det er salg af ejendomme og reduktion af lagrene. Vi har ejendomme med en markedsværdi på 600 mio. kr. til salg, og de er samtidig bogført meget lavere, så der ligger en indtjening i det. Det er både ejendomme, som vi ikke skal bruge fremadrettet, og ejendomme, vi skal bruge, som vi vil sælge og lease tilbage, udtaler Christian B. Lund, administrerende direktør i Sanistål, til Direkt.

Han understreger, at markedet ikke er optimalt for salg af ejendomme lige nu, men at Sanistål allerede er i dialog med flere mulige købere. Samtidig understreger han, at man kun vil sælge til det, han betegner som ”en fornuftig pris”, og dermed er det ikke givet, at salget kommer til at ske i 2009.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.091