23948sdkhjf

Produktnyhed: Håndbog om klimaledelse

Klimaledelse er en ny ledelsesdisciplin, som i stigende grad efterspørges hos ledere i både offentlige institutioner og private virksomheder, for at de kan tilpasse deres organisationer til de massive klimaudfordringer.
Derfor udgiver Grontmij Carl Bro nu i samarbejde med Forlaget Andersen en omfattende klimaledelseshåndbog, som kan hjælpe virksomhedsledere med at mestre den nye ledelsesdisciplin.

Eksperter deler ud af deres viden
Den nye håndbog, der udkommer både i en trykt og elektronisk udgave, tager udgangspunkt i klimaledelse som en helhedstankegang. I det omfattende materiale er der bidrag fra 29 forskellige eksperter på området heraf en række medarbejdere fra Grontmij Carl Bro, men også fra 15 eksterne virksomhedsledere, der arbejder med klimaledelse med hvert sit udgangspunkt.

Det drejer sig blandt andet om flere af landets førende virksomhedsledere, forskere og designere, der fremlægger deres viden, erfaringer og personlige synspunkter om klimaledelse og bæredygtighed. På denne måde bliver begrebet defineret, og samtidig får læserne en hjælp til at tage stilling og vurdere egne udfordringer blandt andet med hensyn til at udarbejde strategier og handlingsplaner.

Bogen kommer hele vejen rundt
Emnerne i bogen spænder over en bred vifte af praktiske erfaringer med klimaledelse til værktøjer og standarder, teoretiske tilgange, casestudier og idéer til nytænkning. Bogen opdateres fire gange om året, og opdateringerne sendes til løsbladssamlingen, så virksomheder og myndigheder konstant er opdateret med den nyeste viden på området.

Redaktion
Bogen er udarbejdet af en redaktion bestående af afdelingsleder Eva Born Rasmussen som ansvarshavende redaktør samt divisionsdirektør Hans-Martin Friis Møller og chefrådgiver Sigurd Bunk Lauritsen fra Grontmij Carl Bro.

Kilde: Grontmij Carl Bro - http://www.grontmijcarlbro.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125