23948sdkhjf

SH Group bruger krisen som pusterum

Den fynske smede- og ingeniørvirksomhed har også fået mindre travlt i 2009 – nu skal den ledige tid buges på at gennemgå virksomhedens forretningsgange.
Det er gået rigtig stærkt hos SH Group i de sidste par år. Medarbejdertallet er blevet mere end fordoblet til 130 ansatte, og overskuddet før skat steg til 22 mio. kr. i 2008. Men også hos Svendborg-virksomheden er man nu tvunget til at sagtne tempoet en smule på grund af finanskrisen. Det skriver Børsen.

- Vi kan først begynde at mærke krisen nu, fordi vi har haft en vis leveringstid på nogle større opgaver. Nu kan vi se, at kunderne udskyder nogle af de store projekter, men den løbende service og de offentlige licitationer betyder, at vi stadig har meget at lave, udtaler administrerende direktør Lars Præst til Børsen.

Han ser det dog ikke som nogen ubetinget ulempe, at tempoet nu går en smule ned, for dermed bliver der samtidig tid og plads til at løse et par andre tiltrængte opgaver. Den høje vækst de seneste år gør nemlig, at forretningsgangene trænger til at blive set efter i sømmene, og samtidig er de fysiske rammer for virksomhedens ansatte ikke længere tilstrækkelige. Derfor vil SH Group nu tage fat på bygningen af en ny administrationsbygning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094