23948sdkhjf

Tre dages fokus på automation

Når Rockwell Automation slår dørene op til Automation University 2009 i Bella Center den 18.–19. marts, er det med en ekstra konferencedag d. 20. marts dedikeret til landets studerende.
Rockwell Automation forventer op mod 450 deltagere på dette års Automation University, der hvert andet år afholdes i Skandinavien og altså denne gang er tilbage i København. Der venter de mange skandinaviske deltagere i bruger- og uddannelseskonferencen et særdeles bredt udbud af hands-on workshops, den nyeste hardware, teknologiske nyheder og ikke mindst muligheden for at diskutere problemstillinger og løsninger med andre brugere. Konferencen har som altid særlige tilbud målrettet både serviceteknikere, ingeniører og beslutningstagere.

Automation University byder på mere end 60 forskellige sessions og er en enestående mulighed for at få et indblik i de seneste tendenser og teknologier inden for automation og it. Robot-implementering er et af de store temaer i år, ligesom Rockwell Automations opkøb af Incuity Software, ICS Triplex og Pavilion Technologies nu for alvor materialiserer sig i form af en række procesrelaterede tiltag, hvor virksomhedernes forskellige teknologier og styrker integreres. Desuden holder Endress+Hauser et indlæg, som understøtter det tætte samarbejde mellem de to virksomheder på procesområdet. Det vil alt sammen blive vist på Automation University. Endvidere vil der i løbet af konferencen være en lang række indlæg af Rockwell Automations kunder og samarbejdspartnere, herunder blandt andet Cisco og Dassault, der giver deres bud på henholdsvis fremtidens automations- og it-switche og PLM-løsninger.

- Virksomhederne har de senere år haft så travlt, at selv korte produktionsstop har været næsten umulige at passe ind. Nu, hvor ordrebøgerne hos mange er lidt mindre fyldte, er der bedre plads til at foretage de nødvendige investeringer i produktions- og automationsplatformen, og vi oplever lige nu en stor efterspørgsel efter optimerings- og effektiviseringsfremmende løsninger. Automation University er et udstillingsvindue for vores mange nye produkter, og i år har vi afsat en hel dag ekstra, den 20. marts, hvor vi opfylder de studerendes ønsker om at komme helt tæt på løsningerne. Det forventer vi os meget af, siger Jan Kaihøj, salgschef i Rockwell Automation A/S.

12 uddannelsesspor og flere end 600 PLC’er til hands-on
Rockwell Automation flyver specialister ind fra den internationale organisation, som sammen med repræsentanter fra virksomhedens partnere og lokale kunder vil afholde præsentationer, svare på spørgsmål og demonstrere løsninger. Automation University byder på i alt 12 parallelle uddannelsesspor, som kan sammensættes på kryds og tværs og krydres med hands-on workshops af produkter samt live demos. Der vil være flere end 600 PLC-controllere koblet op, som man kan få fingrene i og afprøve under kyndig vejledning af Rockwell Automations specialister. Derudover er der et stort udstillingsområde med koordineret rundvisning, hvor man kan snuse til de seneste produktnyheder fra Rockwell Automation og virksomhedens partnere.

Tilmelding
Tilmeldingen til Automation University foregår online på www.rockwellautomation.com/events/au . Det er gratis at deltage i arrangementet.

Kilde: Rockwell Automation - http://www.rockwellautomation.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093