23948sdkhjf

Produktnyhed: Dynamisk og kompakt synkronmotor

B&R har suppleret udvalget af synkronmotorer med de nye kompakte 8JS trefase synkronmotorer.
Hele serien af 8JS motorer er kendetegnet ved at have en utrolig høj ydeevne og stadig være meget kompakte i størrelsen. Den permanent magnetiske synkronmotor med elektronisk kommutering er designet til applikationer, der stiller store krav til dynamik og positioneringspræcision.

De bedste dynamiske egenskaber
8SJ motorerne har sinusformet kommutering med EnDat enkoder eller resolver som feedback enhed. Den usædvanlige effektive rotor er designet til at sikre minimal træghed i momentet og giver samtidig motoren de bedst mulige dynamiske egenskaber. Motorens konstruktion muliggør en mere effektiv afledning af statorens tabsenergi til flangen. Derved opnås en højeffektiv motor, i forhold til dens størrelse.

En optimeret torque ripple og stall torque mellem 0,8 og 52,5 Nm opfylder alle forudsætninger for en motorløsning af høj kvalitet.

Kompakt og effektiv
De selvkølende 8SJ motorer kan fås i seks forskellige størrelser, hvilket giver flere muligheder for kundespecifikke løsningsmodeller ved applikationsopgaver, hvor plads er en væsentlig faktor. Idet der er let adgang til flangens monteringsskruer, er det meget nemt at installere motorerne, uden at der sker skadelig påvirkning af andre dele i systemet. Motorerne i 8JS serien har ikke mindst en høj overbelastningskapacitet, men også en særdeles lang levetid.

Kilde: B&R Industriautomatisering - http://www.br-automation.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.549