23948sdkhjf

DanTruck slår afdelinger sammen

Truck-producenten indleder forhandlinger om samling af store dele af organisationen i én samlet afdeling i Uldum.
DanTruck A/S er i dag fysisk placeret på tre lokationer i Danmark, hvor de centrale funktioner er placeret i Uldum. Produktionen af gaffeltruck foregår i Lemvig og hele salgs- og marketingfunktionen er placeret i Hedensted.

- Det vigende totalmarked for gaffeltruck såvel i Danmark som i Europa har som tidligere meddelt haft en afsmittende effekt på virksomhedens afsætning. For blandt andet at imødekomme markedssituationen, vil ledelsen bestræbe sig på at samle de fleste af virksomhedens funktioner i Uldum og derigennem sikre etableringen af en rigtig og effektiv organisation, skriver DanTruck i en fondsbørsmeddelelse.

Det vil betyde, at virksomhedens afdeling i Lemvig forventes lukket og overføres til Uldum, kombineret med en nødvendig omkostningstilpasning og en deraf følgende reduktion af medarbejderstaben også i andre grene af organisationen. Det kommer til at berøre ca. 70-80 medarbejdere, hvoraf nogle vil blive tilbudt anden beskæftigelse i virksomheden.

Virksomheden vil indlede forhandlinger med repræsentanter for medarbejderne for at finde en for virksomheden og medarbejderne optimal løsning.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078