23948sdkhjf

Produktnyhed: Digital iltmåler med ”intelligente” sensorer

ProODO fra YSI Environmental er et nyt transportabelt instrument til digital måling af opløst ilt (DO) via luminescent måleteknologi.
Instrumentet anvender ”intelligente” sensorer, hvor alle data om kalibrering gemmes i selve sensoren. Derved kan en måleprobe tilsluttes et hvilket som helst ProODO instrument uden yderligere kalibrering.

Den digitale teknologi medvirker til mindre tidsforbrug til kalibrering og vedligeholdelse af sensorerne. Selve sensorelementet har en levetid på ca. et år og kan udskiftes af brugeren, og det er ikke nødvendigt med særlig rengøring af elektroder eller udskiftning af kalibreringsvæsker etc. Afhængigt af brugen har sensorkalibreringen en levetid på op til et år.

ProODO iltmåleren kan foretage nøjagtige målinger uden omrøring af medier, og der kan anvendes sensorkabler med en længde fra en meter helt op til 100 meter. Målingerne kan startes manuelt eller automatisk med brugerdefinerede tidsintervaller. DO måleområdet er fra 0-500 % med en T90 responstid på ca. 25 sekunder. Som feltinstrument er ProODO udført i et robust, gummibelagt hus med tæthedsklasse IP67 og MIL-specificerede konnektorer. Det tydelige baggrundsbelyste display og tastatur gør det muligt at anvende instrumentet under alle lysforhold.

Måledata fra ProODO kan behandles i den medfølgende Data Manager software, og overføres til pc’en via en USB-forbindelse. Iltmåleren kan lagre 2000 datasæt med oplysninger om sensor, tidspunkt, sted og anden brugerinformation, og ProODO understøtter flere sprog.

Kilde: Hans Buch - http://www.hansbuch.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094