23948sdkhjf

Produktnyhed: Automatisk Kode Generation med Matlab/Simulink

B&R introducerer nu den anden generation af Automatic Code Generation fra Simulink, som går under navnet ”B&R Automation Studio Target for Simulink”.
Det nye produkt er totalt integreret i B&R’s udviklingsmiljø, Automation Studio, og det samme gælder også produkterne fra firmaet The MathWorks, hvilket muliggør en let og problemfri integration af Simulink modellerne i Automation Studio. B&R har i tæt samarbejde med The MathWorks, som producerer Matlab og Simulink, udviklet ”B&R Automation Studio Target for Simulink”.

Ved brug af produkterne The Matlab og Simulink kan der opnås en lang række fordele og gode muligheder for at optimere kvaliteten af de løsninger, der udvikles. Her kan blandt andet nævnes vigtige faktorer så som effektiviteten af det udførte arbejde og ikke mindst hastigheden, hvormed det er muligt at implementere simuleringsmodeller, løsninger og testscenarier. Med den systemkompatible udvidelse til Real Time Workshop Embedded Coder fra The MathWorks har B&R sikret en total integration mellem Matlab, Simulink og Automation Studio.

En betydelig reducering af udviklingsperioden fra det originale idéoplæg til den endelige industrielle løsning samt en minimering af udviklingsrisici har været meget afgørende og hovedformålet med dette produktsamarbejde. Når alt kommer til alt, er det bare vigtigt at bruge det helt rigtige system, for så kan der nemt opnås omkostningsreduktion og øget indtjening.

Kilde: B&R Automation - http://www.br-automation.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093