23948sdkhjf

Esbjerg kæmper for ny Siemens-fabrik

Den vestjyske by kæmper med tre andre lokationer om at komme til at lægge jord til Siemens’ kommende kæmpefabrik.
Det blev ellers slået stort op, da Esbjerg Kommune i efteråret kunne afsløre, at Siemens Wind Power har planer om at lægge en ny kæmpefabrik i kommunen. Reelt var der dog kun tale om en hensigtserklæring, og intet er derfor fastlagt. Ifølge Erhvervsbladet er tre andre havne omkring Nordsøen inde i Siemens’ betragtninger.

- Først havde vi et katalog med hele 56 mulige havne omkring Nordsøen. Ud af dem valgte vi fire, som vi arbejder videre med, og Esbjerg er en af dem. Ingen af havnene er garanteret noget endnu, men vi forventer at kunne træffe afgørelse om den endelige placering af fabrikken i slutningen af 2009, udtalte Jesper Møller, der er chef for offshore-teknologien i Siemens Wind Power, på et møde i Esbjerg i sidste uge.

Siemens ønsker dog ikke at oplyse, hvilke andre muligheder der er i spil. Til gengæld afslører informationschef i Siemens, Oliver Lönker, at den endelige bygning af fabrikken er udskudt på grund af finanskrisen. Lönker afslører ikke nogen tidsplan, men understreger at projektet ikke starter næste år.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062