23948sdkhjf

Produktnyhed: TaeguTec tilbyder flerfunktions-fræserløsning

TaeguTec har netop lanceret den nye kraftige MultiMill hårdmetal endefræser, fremstillet til anvendelse i såvel skrub-, som sletfræsning.
Det nye og innovative koncept fra den koreanske producent af solide fræseværktøjer sætter kunderne i stand til at bruge én og samme fræser til både skrubning og slet. Det betyder, at omstillingstiden reduceres, samt produktiviteten forbedres væsentligt.

MultiMill erstatter to fræsere samtidig med, at den reducerer tiden til værktøjsskift fra to til en fræser. Med en unik finkornet hårdmetalkvalitet med en helixprofil med fire skær, to takkede og to gennemgående skær, reduceres MultiMill spåntagningstiderne væsentligt og giver overfladekvaliteter, der overgår de fleste sletfræsere på markedet.

Med en 45 grader spiralvinkel og TiAIN belægning er den alsidige MultiMill anvendelig til alle typer stål, rustfrit stål, titanium, inconel og andre varmefaste legeringer. Med sin evne til skrubning og sletning af vanskelige materialer er MultiMill det foretrukne værktøj inden for flyindustrien, automotivindustrien samt værktøjsindustrien.

Den nye MultiMill lagerføres i diametre på 6, 8, 10, 12, 14, 16 og 20 mm med tilsvarende skærelængder på 14, 18, 22, 26, 30, 34 and 42 mm. Denne nyopfindelse har uovertrufne spåntagningshastigheder samtidig med, at skærets design reducerer vibrationer – selv under stor belastning.

Kilde: TaeguTec - http://www.taegutec.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079