23948sdkhjf

Nye pladebearbejdningsmaskiner hos BARTO

BARTO har netop anskaffet en Messer flammeskærer og en Messer plasmaskærer, der gør det muligt for BARTO at levere alle former for pladebearbejdning i alle typer materialer.
Den nye flammeskærer kan skære i alle typer stål med fire lodrette brændere samtidigt. Der kan bearbejdes plader i formater op til 4x17 meter, og der kan skæres i tykkelser op til 200 mm.

Desuden kan maskinen udføre kørnermarkering til brug for præcisionsboring.

Skærpning i én og samme proces
Maskinen er udstyret med et skærpe-aggregat med tre brændere. Der kan skærpes i vinkler mellem 15 og 60 grader - i materialetykkelser op til 80 mm.

- Det er en stor fordel for vore kunder, at man i én og samme proces kan få emner, der er skærpet. Dette giver store omkostningsbesparelser, siger administrerende direktør i BARTO LNT A/S, Lars Torp.

Miljørigtig produktion
Udover den nye flammeskærer har BARTO investeret i en ny Messer plasmaskærer. Denne maskine, der skærer i alle rustfri materialer, er kendetegnet ved, at skæringen foregår under vand således, at hærdeområdet reduceres betydeligt.

At processen foregår under vand betyder desuden, at man undgår støj og udledning af farlige gasser.

- Miljø har været meget i højsædet ved denne maskininvestering. Derved kan vore kunder være sikre på at være en del af en miljørigtig produktion, siger Lars Torp.

Den nye plasmaskærer kan behandle emner op til 3x8 meter - i tykkelser op til 70 mm.

- Den høje skærehastighed gør, at arbejdet kan gennemføres hurtigt og rationelt, hvilket betyder, at vi kan tilbyde vore kunder kvalitetsarbejde til særdeles konkurrencedygtige priser, siger Lars Torp.

Nordens mest moderne
- Sammen med vore øvrige maskiner, der blandt andet omfatter de seneste generationer af laserskærere, vandskærere og bukkemaskiner, udgør vor nuværende maskinpark den mest moderne i Norden, siger Lars Torp.

- Den gør os i stand til at levere alle typer pladebearbejdning i tykkelser mellem 0,1 og 200 mm. Vel at mærke i meget høj kvalitet - dækkende alle typer af processer til alle brancher. Og selvfølgelig leveres alle emner med alle typer certifikater.

- Med de nye maskiner er vi nu rustet til at gå helt og fuldt ind på markederne for materialer til blandt andet genindvindingsindustrien, vindmølleindustrien, offshore-industrien og fødevareindustrien, fastslår Lars Torp.

Han konstaterer, at BARTO, med virksomheder i Nakskov og Esbjerg og 125 ansatte, hermed har markeret sig markant i markedet.

Kilde: Barto LNT - http://www.barto.as

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.147