23948sdkhjf

Underleverandør i plus efter redning

Selskabet Bar2 A/S – en udløber af Barto Nakskov A/S – er kommet godt fra start og styrer mod overskud i sit første leveår.
Tilbage i juni blev Bar2 A/S en realitet, da tre ledende medarbejdere overtog aktiviteterne i Barto Nakskov A/S .

Det skete i kølvandet på en konkurs i det gamle selskab, og med overtagelsen fik 35 medarbejdere "nyt" job i Bar2 – og det job har de stadig, skriver Folketidende.

Undervejs har virksomheden endda haft yderligere syv medarbejdere på lønningslisten, men efter en afmatning er man nu igen nede på 35:

- Men generelt har vi altså holdt aktiviteten - også med lidt ekstra travlhed undervejs. Det er vi selvfølgelig rigtig godt tilffredse med. Det har været meget vigtigt, at vi har kunnet holde fast i alle virksomhedens kunder, fastslår Søren Sloth Jensen overfor avisen.

Har været noget hektisk
Søren Sloth Jensen ejer og driver firmaet sammen med Per Hansen og Steffen Bak. De tre skulle handle særdeles hurtigt, da det stod klart, at konkursen i Barto Nakskov var uundgåelig.

Ifølge Folketidende var evnen til at holde fast i kunderne afgørende for projektet, og det er lykkedes:

- Selvfølgelig har det været noget hektisk. Men alt tyder også på, at vi kommer ud af de første syv måneder her med et plus på bundlinjen. Sådan skal det også være: Vi har - ligesom andre - brug for at kunne konsolidere os, fastslår Søren Sloth Jensen.

Bar2 A/S har specialiseret sig i bukning, laserskæring, svejsning, stans m.m. i alle typer materialer. Produktionen omfatter bl.a. komponenter til møbelindustrien, elektronikbranchen og fødevaresektoren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094